Vrijwilligers gezocht

Om de vaccinatiecampagne in het vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg mee in goede banen te leiden rekenen we op de hulp van vrijwilligers.

Vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum

Momenteel zijn er voldoende vrijwilligers voor het vaccinatiecentrum Colomba Kortenberg. Het aanmeldingsformulier voor vrijwilligers van de Eerstelijnszone Leuven Zuid werd afgesloten. Werd u nog niet gecontacteerd? Dan werden uw contactgegevens opgenomen in de wachtlijst voor vrijwilligers. Wanneer het vaccinatiecentrum nog vrijwilligers zoekt, kan u alsnog gecontacteerd worden. Bedankt voor uw engagement.

Vervoer van minder mobiele personen

Kortenbergse vrijwilligers die bereid zijn om ingeschakeld te worden voor het vervoer van minder mobiele personen naar en van het vaccinatiecentrum kunnen zich aanmelden via het webformulier van Kortenberg Helpt. Deze vrijwilligers zullen nadien gecontacteerd worden door de coördinator van het mindermobielenvervoer in Kortenberg.

Herentse vrijwilligers die mee willen instaan voor het vervoer van minder mobiele personen naar het vaccinatiecentrum gebruiken het webformulier van de gemeente Herent.

Ook voor vrijwilligers uit Bertem zal hier binnenkort bekendgemaakt worden op welke manier zij zich kunnen aanmelden.